WERKEN BIJ ASI

ASI staat voor het leveren van kwalitatief uitstekende en betrouwbare producten met een flexibel en hoogwaardige dienstverlening door professionele, capabele en gemotiveerde medewerkers.

  • Professionieel

  • Capabel

  • Gemotiveerd

Als één van de grootste (merk)onafhankelijke leveranciers op het gebied van afdrukapparatuur, kunnen wij onze klanten compleet ontzorgen op alle document gerelateerde zaken binnen hun organisaties.

ASI doet veel aan ondersteuning en ontwikkeling. Medewerkers van ASI werken in een team waar men elkaar helpt door een goede samenwerking.

Als medewerker van ASI word je beloond door middel van bonussen en andere leuke bijkomstigheden.

(AANSTORMEND) SALES TALENT

V.A. 16 uur •   M/V   •  WIJCHEN

Je bent o.a. verantwoordelijk voor het telefonisch inplannen van afspraken voor onze accountmanagers. Je spreekt onder andere met CEO’s, ICT-directeuren en verschillende managers. Je gaat hen commercieel advies geven over documentsystemen (denk aan printers) en (bijbehorende) software met als doel om jouw collega accountmanagers langs te laten komen om meer over de producten te vertellen.

Lees meer 

ACCOUNTMANAGER BUITENDIENST

40 uur •   M/V   •  WIJCHEN

Als Accountmanager Buitendienst ben je primair verantwoordelijk voor het pro-actief signaleren, doorvertalen en succesvol afronden van business opportunities bij potentiële nieuwe klanten in het aan jouw toegekende rayon. Dit doe je mede door bezoek te brengen aan potentiële klanten of via een ingeplande videocall. Jouw commerciële inzicht stelt je in staat de behoefte van de klant te vertalen naar onze producten, oplossingen en diensten.

Lees meer 

STAAT JOUW VACATURE ER NIET TUSSEN?
STUUR DAN EEN OPEN SOLLICITATIE.

Solliciteer

VERSTERK ONS TEAM, SOLLICITEER!

CONTACT

Kerkenbos 10-39,
6546 BB Nijmegen
Phone: 024-7508428
Email: info@asibasicprinting.nl