(Aanstormend) Sales Talent (M/V)

Locatie: Heel Nederland
Functie: v.a. 16 uur p/w

Beschik jij over een flinke dosis doorzettingsvermogen, ben je een makkelijke prater en houd je wel van een uitdaging? Denk dan eens aan een baan in de sales! A.S.I. is voor haar vestiging in Wijchen op zoek naar een (aanstormend) Sales Talent.

Het aanbod
A.S.I. biedt jou de kans om onderdeel te worden van een jong en hecht salesteam in Wijchen. We bieden jou alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een echte professionele salestopper!

Jij kunt rekenen op:

  • een stabiele (eerste) baan met vaste uren (fulltime/parttime);
  • een vast basissalaris dat je zelf flink kunt ophogen door het behalen van goede resultaten (targets);
  • een professionele werkomgeving;
  • on-the-job training en coaching van onze eigen salestrainer;
  • doorgroeimogelijkheden binnen een jaar;
  • fantastische bedrijfsuitjes; denk aan een weekend op stap in Nijmegen, een avond naar de Qmusic Foute Party of een zeiltocht in Volendam! En dat minimaal 2 keer per jaar;
  • vrijdagmiddagborrels met jouw hechte collega’s. Tap lekker een biertje of dart een potje mee!


Wat je gaat doen
Als (aanstormend) Sales Talent ben je o.a. verantwoordelijk voor het telefonisch inplannen van afspraken voor onze accountmanagers. Het is daarbij belangrijk dat je stevig in je schoenen staat; je spreekt onder andere met CEO’s, ICT-directeuren en verschillende managers. Je gaat hen commercieel advies geven over documentsystemen (denk aan printers) en (bijbehorende) software met als doel om jouw collega accountmanagers langs te laten komen om meer over de producten te vertellen. Je beheert daarom ook de agenda’s van de accountmanagers en zorgt ervoor dat alle gesprekken netjes worden verwerkt in ons CRM systeem. Daarnaast ga je ook zelf kleinere apparatuur telefonisch verkopen aan potentiële klanten. Je zult dus ook zelf offertes gaan opstellen en calculaties maken in overleg met de accountmanagers. En natuurlijk, hoe meer afspraken jij inplant en apparatuur verkoopt; hoe meer jij verdient!

Jij bent
Gedreven, resultaatgericht, commercieel ingesteld en goed in het overtuigen van anderen. Je staat er altijd voor open om te leren om zo (nóg) beter te worden in het vak. Je houdt van gezelligheid en af en toe een lolletje op de werkvloer. Je bent fulltime of parttime beschikbaar (vanaf 16 uur p/w).

Ga jij ons verbazen met uitstekende resultaten? Wij dagen je uit!

Stuur je CV naar vacatures@asibasicprinting.nl of plan alvast je eerste afspraak telefonisch in via 024-7508428 en vraag naar Marleen Pols.

SOLLICITEER

Interesse in de functie?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie (senior) accountmanager kun je contact opnemen met Marleen Pols via emailadres: vacatures@asibasicprinting.nl

Heb je belangstelling voor de functie? Vul dan het sollicitatie formulier in zodat wij contact met je kunnen opnemen.

SOLLICITEER