Accountmanager Buitendienst – Wijchen (M/V)

Voor de salesafdeling is A.S.I. Consultants op zoek naar een ambitieuze salestijger, die zijn/haar drive haalt uit het uitbouwen van onze klantenportefeuille. Wij zijn hiervoor op zoek naar een salestalent die bij voorkeur ervaring heeft opgebouwd in de cold-calling branche, gegroeid is in functie en vanuit daar zijn/haar vleugels verder wil spreiden.


Het aanbod
A.S.I. biedt jou de kans om onderdeel te worden van een jong, hecht en gedreven salesteam in Wijchen. We bieden je alle tools aan om nóg beter te worden in het vak. Jij kunt rekenen op:

  • een fulltime baan (40 uur p/w);
  • een vast basissalaris dat je zelf flink kunt ophogen door het behalen van targets;
  • een professionele werkomgeving;
  • on-the-job training en coaching van onze eigen salestrainer;
  • interne doorgroeimogelijkheden;
  • fantastische bedrijfsuitjes; denk aan een weekend op stap in Nijmegen, een avond naar de Qmusic Foute Party of een zeiltocht in Volendam! En dat minimaal 2 keer per jaar;
  • vrijdagmiddagborrels met jouw hechte collega’s. Tap lekker een biertje of dart een potje mee!

Wat je gaat doen
Als Accountmanager Buitendienst ben je primair verantwoordelijk voor het pro-actief signaleren, doorvertalen en succesvol afronden van business opportunities bij potentiële nieuwe klanten in het aan jouw toegekende rayon. Dit doe je mede door bezoek te brengen aan potentiële klanten of via een ingeplande videocall. Jouw commerciële inzicht stelt je in staat de behoefte van de klant te vertalen naar onze producten, oplossingen en diensten. Onze binnendienst zal je ondersteunen bij het maken van afspraken bij prospects. Jouw focus zal liggen op binnen halen van deze prospects als klant, relatiemanagement en groei. Je houdt overzicht tussen afwisselende werkzaamheden en trajecten en bent verantwoordelijk voor de invulling van je eigen agenda. Je rapporteert aan je Sales Supervisor. Hij geeft je de vrijheid en het vertrouwen, wat ook veel verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid met zich mee brengt. Hierbij verwachten wij dat jij het maximale uit jezelf en uit je business weet te halen.

Jij bent
Commercieel, ambitieus, klantgericht, overtuigend en resultaatgericht. Je hebt ervaring in koude acquisitie en bent al minimaal 1 jaar werkzaam als accountmanager buitendienst. Collega’s kunnen op je bouwen en je houdt van af en toe een lolletje op de werkvloer. Je bent fulltime beschikbaar (40 uur p/w).

Hoe overtuig jij prospects om een overeenkomst met A.S.I. af te sluiten? Wij zijn benieuwd!

Stuur snel je CV naar vacatures@asibasicprinting.nl of plan je kennismaking telefonisch in via 024-7508428 en vraag naar Marleen Pols.

SOLLICITEER

Interesse in de functie?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie (senior) accountmanager kun je contact opnemen met Marleen Pols via emailadres: vacatures@asibasicprinting.nl

Heb je belangstelling voor de functie? Vul dan het sollicitatie formulier in zodat wij contact met je kunnen opnemen.

SOLLICITEER