Stagiair(e) Commerciële Binnendienst (M/V)

Locatie: Wijchen
Functie: 40 uur p/w

Wil jij jouw commerciële skills verder ontwikkelen in een professionele omgeving en ben je op zoek naar een stage? A.S.I. is voor haar vestiging in Wijchen op zoek naar een stagiair(e) die het salesteam kan ondersteunen.

Het aanbod
Een stage-ervaring in de salesbranche waar je jezelf op commercieel gebied breed kunt ontwikkelen; mede door uitgebreide salestrainingen en persoonlijke coaching. Je gaat werken in een jong en gedreven team waarbij veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid wordt geboden. Daarnaast kun je rekenen op een stagevergoeding maar ook leuke bonussen! A.S.I. biedt je de mogelijkheid om na een geslaagde stageperiode in dienst te treden.

Wat je gaat doen
Als Stagiair(e) Commercieel Binnendienst ga je aan de slag met het telefonisch inplannen van afspraken voor onze accountmanagers. Het is daarbij belangrijk dat je stevig in je schoenen staat; je spreekt onder andere met CEO’s, ICT-directeuren en verschillende managers. Je gaat hen commercieel advies geven over documentsystemen (denk aan printers) en (bijbehorende) software met als doel om jouw collega accountmanagers langs te laten komen om meer over de producten te vertellen. Je beheert daarom ook de agenda’s van de accountmanagers en zorgt ervoor dat alle gesprekken netjes worden verwerkt in ons CRM systeem. Daarnaast ga je ook zelf kleinere apparatuur telefonisch verkopen aan potentiële klanten. Je zult dus ook zelf offertes gaan opstellen en calculaties maken in overleg met de accountmanagers. En natuurlijk, hoe meer afspraken jij inplant en apparatuur verkoopt; hoe hoger jouw bonus!

Jij bent
Gedreven, goed in het overtuigen van anderen en hebt een ondernemend karakter. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en je bent communicatief sterk. Doelen verlies je niet uit het oog en je staat er helemaal voor open om de kneepjes van het sales-vak te leren.
Ook houd je van gezelligheid en af en toe een lolletje op de werkvloer. Je volgt een studie op MBO-niveau of hoger.

Groei jij uit tot dé Salestijger van A.S.I.? Wij dagen je uit!

Stuur je CV naar vacatures@asibasicprinting.nl of plan alvast je eerste afspraak telefonisch in via 024-7508428 en vraag naar Marleen Pols.

SOLLICITEER

Interesse in de functie?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie (senior) accountmanager kun je contact opnemen met Marleen Pols via emailadres: vacatures@asibasicprinting.nl

Heb je belangstelling voor de functie? Vul dan het sollicitatie formulier in zodat wij contact met je kunnen opnemen.

SOLLICITEER